AnasayfaGenelTeknoloji

İhtiyaç Haritası, Digi-Stage “Yaza Merhaba Turnuvası”nın Kazananları Arasında Yer Aldı

İhtiyaç Haritası, Digi-Stage “Yaza Merhaba Turnuvası”nın Kazananları Arasında Yer Aldı

Digi-Stage tarafından düzenlenen ve iş hayatında oyunun kullanımına odaklanan Yaza Merhaba Turnuvası’nda Mplus, İhtiyaç Haritası ve Pegasus Akademi takımları liderlik kürsüsünde yerini aldı. Turnuvada ikinciliği kazanan İhtiyaç Haritası takımı üyeleri Özge Acar, Barış Demirdöken, Uğur Baran Sarıbaş ve Meltem Çiyitoğlu ‘nu ve tüm yarışmacıları tebrik ediyoruz.

Yaza Merhaba Turnuvası Nedir?

“Yaza Merhaba Turnuvası”, Digi-Stage’in yılda bir kez düzenlediği, farklı kurumlardan birer takımın yarıştığı ödüllü bir turnuvadır. Bu etkinlik, iş hayatında oyunun kullanımının ve etkisinin farkındalığını artırmayı hedeflerken, özellikle uzaktan veya hibrit çalışan takımlar için takım içi bağları kuvvetlendiren ve yetkinlik gelişimine destek veren bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Aynı zamanda katılımcıların iş ortamında karşılaştıkları zorlukları eğlenceli ve rekabetçi bir ortamda aşmalarını sağlayarak, takım ruhunu ve yenilikçi düşünme yetilerini geliştirmeyi hedefliyor.

Turnuva Süreci ve Sonuçları

Turnuva prensipleri gereği her kurumdan sadece bir takım kabul ediliyor ve katılımcı takımların daha önce bu oyunu deneyimlememiş olmaları gerekiyor. Turnuva gününde arka arkaya oynanan oyunlar sonucunda, takımların puanlarına göre liderlik kürsüsü açıklanarak turnuva birincisi olan takıma ödül ve plaket takdim ediliyor. Bu yılki Yaza Merhaba Turnuvası’nda birinciliği Mplus takımı elde etti. İhtiyaç Haritası takımı ikinciliği; Pegasus Akademi takımı ise üçüncülüğü kazandı.

Özge Acar: “Takım içindeki iletişim, koordinasyon ve yenilikçi bakış açımızı oyuna yansıtmak bizim için çok keyifliydi. Takımımız Digistage oyunlaştırma platformundaki oyunda 2. sırada yer aldı. Bu platform, takım çalışması, inovasyon ve işbirliği gibi önemli parametreleri değerlendirdi ve elde ettiğimiz başarı, ortak bir hedef doğrultusunda birlikte çalışmanın gücünü ortaya koyuyor. Digistage’de yer almak, başarıya giden yolda inovasyon ve sinerjinin önemini vurgulayan aydınlatıcı bir deneyim oldu. Bu platformdaki yolculuğumuz, sadece becerilerimizi sınamakla kalmadı, aynı zamanda bir bütün olarak çalışma yeteneğimizi de güçlendirdi ve işbirliği ve yaratıcılık birleştiğinde neler başarabileceğimizi gösterdi.”

Meltem Çiyitoğlu: “Ben çok keyif aldım, birbirimizi yönlendirme ve destek olma konusunda dirsek teması çok güzeldi.”

Barış Demirdöken: “Ekip içi iletişimimiz zaten çok iyi seviyedeydi, bunu başarma hevesimizle birleştirince keyifli ve başarılı bir oyun oldu.”

Fatih Sönmez: “Ben de keyif aldım, ekip sabırlı davrandı; birbirine destek oldu.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: