AnasayfaGenel

IDEMA “Desen ve Dijital Tasarım Envanteri Uzmanı” Arıyor

IDEMA “Desen ve Dijital Tasarım Envanteri Uzmanı” Arıyor

“Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi” Teknik Destek Projesi, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmekte ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında uygulanmaktadır.

WYG Türkiye tarafından yönetilen projede IDEMA, proje konsorsiyumunun bir parçası olarak projede görev alacak uzmanlar konusunda yaptığı çalışmalarla sürece katkı sağlıyor. Proje kapsamında Ağustos 2024 – Mart 2025 arasında 60 gün boyunca çalışacak bir “Kıdemli Desen ve Dijital Tasarım Envanteri Uzmanı” aranmaktadır.

Uzmanın çalışma takvimi, projeye katılımı onaylandıktan sonra projenin kilit uzmanları ile yapacağı görüşmelerde kesinleşecektir.

Uzmanın çalışacağı günlerde Kütahya’da olması gerekmektedir. Proje kapsamındaki ulaşım ve konaklama organizasyonu IDEMA tarafından gerçekleştirilecektir. Uzmanlık başlığının gereksinimleri ve görevleri ile ilgili bilgilere idema.global/publications bağlantısında yer alan şartnameden ulaşabilirsiniz.

Başvurunuzu IDEMA’nın LinkedIn hesabında yer alan ilandan gerçekleştirebilir veya özgeçmişinizi ik@idema.com.tradresine “NKE 19 Kıdemli Desen ve Dijital Tasarım Envanteri Uzmanı” başlığıyla iletebilirsiniz

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: