AnasayfaGirişimcilik

Givin ile Değişimin Parçası Ol

Givin ile Değişimin Parçası Ol

Çok yakında ​mobil uygulama üzerinden faaliyet gösterecek olan ‘Givin’  İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü Çekirdek’te faaliyet gösteren bir sosyal girişim örneğidir.

‘Givin’ kaynakların verimli kullanımına önem ve değer vererek iyilik yaratmayı amaçlamaktadır. Yakın zamanda App Store ve Google Play’de kullanıcılarla buluşacak ‘Givin’ uygulaması özellikle eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine katkı sağlamak için geliştirilmiştir. Gerek bireysel  gerekse kurumsal kullanıcılar ‘Givin’ üzerinden satış ya da alış yaparak maddi kaynağın istedikleri sivil toplum kuruluşlarına aktarılmasına destek olmaktadırlar.

‘Modern Kahramanlar Topluluğu’ sloganıyla kurulan ‘Givin’ sosyal girişimi, bireysel kullanıcıların uzun yıllardır kullanmadığı eşyalarını satarak ya da ‘Givin’ üzerinden bir eşya alarak sivil toplum kuruluşlarına fon yaratmayı amaçladığı gibi şeffaflık ilkesiyle isteyen sivil toplum kuruluşuna fon yaratmaya imkan tanımaktadır. Kullanıcılar, maddi destek sağladıkları sivil toplum kuruluşlarındaki değişimi ‘Givin’ ile birebir izleyebilmektedirler.

Givin web sayfasına ulaşmak için tıklayınız.